PLANET CARP CAMPION AL MOLDOVEI

 Clubul nostru s-a clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului dupa un sir de rasturnari in clasament. Dorim sa felicitam celelalte loturi participante si [...]

publicat la data de 12.10.2017

CAMPIONATUL MOLDOVEI 2017

Joi 14 septembrie, începe Campionatul Moldovei 2017. O competiție unde cinci loturi de pescari din moldova își vor încrucișa lansetele cu [...]

publicat la data de 12.10.2017

VINO IN ECHIPA NOASTRA !!!

Vino in echipa noastra ! Clubul Sportiv Planet Carp isi pastreaza mereu portile deschise tuturor pescarilor ce sustin si promoveaza pescuitul in sistem [...]

publicat la data de 19.03.2017

Palmares

2009 - locul 3 la Campionatul National ( individual )
2009 - locul 5 la Campionatul Mondial din Franta ( individual )
2010 - Campioni nationali ( loturi )
2010 - locul 7 la Campionatul Mondial din Marea Britanie ( individual )
2012 - locul 5 la Campionatul National ( lot )
2013 - locul 2 la Campionatul National ( lot )
2013 - Campioni nationali ( individual ) 

 

Discutii in cadrul clubului

REGULAMENT

Ce asteptari avem din partea ta? Noii membri trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele criterii: - sa nu fie membru activ/neactiv, oficial/neoficial al unui alt club de pescuit sportiv din [ continuare ]

din 09.11.2016

din categoria

Pagina 1 din 1

webdesign by nicety