PLANET CARP CAMPION AL MOLDOVEI

 Clubul nostru s-a clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului dupa un sir de rasturnari in clasament. Dorim sa felicitam celelalte loturi participante si [...]

publicat la data de 12.10.2017

CAMPIONATUL MOLDOVEI 2017

Joi 14 septembrie, începe Campionatul Moldovei 2017. O competiție unde cinci loturi de pescari din moldova își vor încrucișa lansetele cu [...]

publicat la data de 12.10.2017

VINO IN ECHIPA NOASTRA !!!

Vino in echipa noastra ! Clubul Sportiv Planet Carp isi pastreaza mereu portile deschise tuturor pescarilor ce sustin si promoveaza pescuitul in sistem [...]

publicat la data de 19.03.2017

22.07.2010

Plăieşii lui Ştefan merg la mondiale.

Plaieşii lui Ştefan merg la mondiale.

de Ciprian Galic

Pe data de 08 aprilie 2010, la poalele Ceahlaului, se dădea startul primei manşe de calificări (din două) pentru desemnarea lotului ce urma să reprezinte clubul Planet Carp în Campionatul României de Pescuit la Crap. Deja amânată prima etapă din cauza gheţii ce se încăpăţâna să se topească, a făcut ca presiunea ce se aşternea atât pe umerii concurenţilor cât şi pe cei ai coordonatorului de lot Gabi Sandu, să fie din ce în ce mai grea. Temperaturile încă scătute ale acelei perioade şi ploile reci au călit concurenţii, pregătindu-i pentru confruntarea ce aveau să o înfrunte de-a lungul etapelor ce urmau a se desfăşura. Aceste calificări au demonstrat fără drept de apel că o triere a viitoarelor echipe ce formau lotul, au fost deosebit de necesare, fapt ce s-a concretizat până la fluierul de final al campionatului. 
La finalul celor două etape, lotul Planet Carp a fost format din:

Alexandru Leonte - Ciprian Galic
Cristi Andronic - Daniel Zoiţa
Liviu Mihai – Virgil Zaiţ 

Rezerve:
Costi Sandu – Sorin Prodan

Manageri:
Gabi Sandu
Adi Lupu

La startul acestui campionat s-au aliniat 14 loturi:
Ovidius Constanţa
Planet Carp
Pelicanul
Carping Club
Hook Fishing Cub
Carp Cluj Society
Carp Fun
Natural Cub
OJPS Braşov
Senior Crap
Carp West & AP Banatul
Şoimul
Acvila
Green Lake 

Planet Carp şi-a început aventura pe 13 mai 2010, pe acumularea Tâncăbeşti unde a întâlnit loturile Acvila, Carp Cluj Society şi Carping Club. Strategia comuna şi lucrul în echipă a făcut ca rezultatul răsunător de 1-2-1 (490 de grame au lipsit ca lotul nostru să obţină rezultatul de 1-1-1) să fie totodată şi surpriza primei etape, clubul nostru fiind destul de slab cotat la „casa pariurilor”.Încrezători în forţele proprii şi cu moralul ridicat, susţinuţi de membrii clubului şi prietenii apropiaţi acestuia, lotul

Planet Carp s-a deplasat pe lacul Săcel, unde urma să se desfăşoare cea de-a doua etapă. Printr-o conjunctură de fapte, forurile superioare ce au patronat acest campionat (AJVPS şi APCR) au luat decizia ca Planet Carp să se califice direct în etapa a III-a având cel mai bun punctaj obţinut până în acel moment. Chiar dacă dorinţa mebrilor lotului a fost de a „trage de lansete” la această etapă, faptul în sine a constituit un lucru bun pentru băieţi, oferindu-le şansa de a se pregăti mai bine pentru a III-a etapă ce urma să se desfăşoare pe acumularea Bunget.

La start s-au aliniat pentru prima oară toate echipele rămase în cursă, pe aceiaşi acumulare, urmănd ca punctajul obţinut să fie luat în calcul în semifinală. Acestea au fost:
Carping Club
Carp Cluj Society
Green Lake
Natural Cub
Planet Carp
Pelicanul
Şoimul
Această etapă nu a fost lipsită de evenimente – acces greoi pe anumite standuri, discuţii picante, furtuni cu descărcări electrice şi ploi cu gheaţă nocturne. Strategia comună şi schimările strategice „ordonate” de către Gabi Sandu, au facut ca în momentul în care etapa a fost întreruptă din cauza furtunii, Planet Carp să acumuleze 2 puncte. Acest rezultat a fost şi cel final, concursul nefiind reluat, conform regulamentului. 

Cu această zestre, Planet Carp a păşit încrezătoare pe terenul propriu, în semifinala ce s-a desfăşurat pe lacul Lateş, având ca adversari cluburile Carping, Şoimul, Pelicanul şi Carp Cluj Society. Jucând acasă şi cu o logistică mult mai bine pusă la punct, cu un moral ridicat şi forţe proaspete, băieţii noştrii nu au avut ca ţintă decât un singur rezultat final: 1-1-1. Acest lucru constituia oarecum şi o promisiune faţă de club, membri şi prieteni. După cum era de aşteptat, după cele 72 de ore de muncă atât în standuri cât şi în afara acestora, rezultatul final a fost cel promis: 1-1-1.Lotul Planet Carp mergea în marea finală. O finală pe care băieţii au visat-o în fiecare etapă, la fiecare lansare, în fiecare dril.

Cu un punct pe „sectorul D”, Planet Carp pleca oarecum favorită. Dar, marea rivală Carping Club, având în componenţă pescari deosebit de valoroşi şi cu o experienţă competiţională mult mai mare, dădeau de gândit băieţilor noştri în sensul că trebuiau trataţi ca atare încă de la începutul desfăşurării finalei. De altfel clubul Şoimul, chiar dacă pleca la luptă cu 3 puncte în coadă, nu trebuiau subapreciaţi de loc, cunoscându-se faptul că au puterea de a răsturna situaţii într-un timp foarte scurt.După cum se ştie, a fost o finală interzisă cardiacilor. Răsturnările se situaţie, punctatul în valuri pe diferite standuri, lansările la distanţe foarte mari, densitatea foarte mare de peşte ce făcea munca participanţilor mai grea şi nu în ultimul rând presiunea psihică de a juca marea finală, au pus pe umerii băieţilor greutăţi apăsătoare. Ultimile ore ale competiţiei au gasit loturile Planet Carp şi Carping la egaliate de puncte, singura departajare urmând a se face la balotaj: cine prinde cea mai mare cantitate de peşte. Dar, cineva acolo sus care a iubit încă de la început lotul Planet Carp, a facut ca în ultimile 10 minute, toate standurile lotului nostru să se afle în dril. Probabil au fost cele mai lungi driluri pe care le-au avut băieţii vreo dată. Fluierul final a surprins standurile B.3 şi C.2 în dril, amândoi mustăcioşii fiind puşi pe saltea. Au urmat minte grele de aşteptare, ultimii peşti fiind deosebit de importanţi atât pentru un lot cât şi pentru celălalt. Vestea că Planet Carp este în urma Carping Club-ului cu doar 90 de grame a căzut ca un trăsnet, nimănui nevenind-ui a crede ... atât învinşilor cât şi învingătorilor. Dar retultatul nefiind cel oficial, s-a trecut la renumărarea peştilor şi a kilogramelor.La fel ca în lucrarea lui Irving Stone, trecerea de la agonie la extaz a fost rapidă în cazul băieţilor noştri la aflarea rezutatului oficial: Noua campioană a României la Pescuit la Crap este ... Planet Carp !Cu o diferenţă de 10 kilograme în plus, lotul nostru era campion.

Gabi Sandu: „- Bravo băieţi, sunteţi campionii mei ... dar să ştiţi, munca abia acum începe. Avem de câştigat un campionat mondial!” 

Lotul Planet Carp mulţumeşte pe această cale sponsorilor şi celorlalţi susţinători:
Carping Club
Arond Sign Factory
All 4 Carp Smart Fishing
Av. Amariei Camelia
Av. Zoiţa Gheorghe
Av. Formagiu Roxana
Av. Andrişanu Ionel
Av. Mandachi Ştefan
Dr. Mateiciuc Doru
Medical Dental Plus
Teosin – Suceava
Ultra Plast - P.Neamţ
Romedia Press – Iaşi
Romclas - P.Neamţ
Artcolor – Suceava
Mega Fish – Suceava
Online Connection – Iaşi
Partener media Revista lu’ Peşte
Celulei logistice condusă de Felix Cristea
Brigăzilor de arbitri de la toate etapele

Tuturor  membrilor, prietenilor şi susţinătorilor clubului Planet Carp

Galerie foto

webdesign by nicety