PLANET CARP CAMPION AL MOLDOVEI

 Clubul nostru s-a clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului dupa un sir de rasturnari in clasament. Dorim sa felicitam celelalte loturi participante si [...]

publicat la data de 12.10.2017

CAMPIONATUL MOLDOVEI 2017

Joi 14 septembrie, începe Campionatul Moldovei 2017. O competiție unde cinci loturi de pescari din moldova își vor încrucișa lansetele cu [...]

publicat la data de 12.10.2017

VINO IN ECHIPA NOASTRA !!!

Vino in echipa noastra ! Clubul Sportiv Planet Carp isi pastreaza mereu portile deschise tuturor pescarilor ce sustin si promoveaza pescuitul in sistem [...]

publicat la data de 19.03.2017

09.03.2016

CS Planet Carp in randul spumei crapiste din Romania!

Pastrand formatul din anul precedent, organizatorii de la Fishing and Hunting aduna la start si in acest an, cele mai puternice cluburi de pescuit din Romania.
Poate cel mai mediatizat eveniment din carpfishingul romanesc se va consuma sub aceiasi reteta dar cu noi cluburi la start.
Surpriza acestui an este CS Planet Carp, revenit pe prima scena a pescuitului autohton dupa o perioada de pauza, avand in componenta lotului sau, pescari valorosi cu nenumarate trofee si titluri de campioni la activ.
Turneul celor sase cluburi ne propune 3 manse, desfasurate pe cele mai dificile si galonate piste de concurs din Romania incepand cu luna iulie.

Cluburile aliniate la startul competitiei din acest an sunt:
Abbara Carp Team
Claumar Insoft Carp Team
CS Planet Carp
WLC Carp Club
The One
Senior Carp

Dupa ce anul trecut cei de la Claumar Insoft si-au trecut numele pe soclul pretiosului trofeu, povestea merge mai departe si cele 6 cluburi isi vor disputa si in acest an suprematia in ceea ce priveste competitia pe loturi si 3 sectoare.
Anul acesta turneul se va disputa in 3 etape (28-31 iulie; 25-28 august; 6-9 octombrie), iar reteta intrecerii ramane identica cu cea de anul trecut.

Galerie foto

webdesign by nicety