PLANET CARP CAMPION AL MOLDOVEI

 Clubul nostru s-a clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului dupa un sir de rasturnari in clasament. Dorim sa felicitam celelalte loturi participante si [...]

publicat la data de 12.10.2017

CAMPIONATUL MOLDOVEI 2017

Joi 14 septembrie, începe Campionatul Moldovei 2017. O competiție unde cinci loturi de pescari din moldova își vor încrucișa lansetele cu [...]

publicat la data de 12.10.2017

VINO IN ECHIPA NOASTRA !!!

Vino in echipa noastra ! Clubul Sportiv Planet Carp isi pastreaza mereu portile deschise tuturor pescarilor ce sustin si promoveaza pescuitul in sistem [...]

publicat la data de 19.03.2017

12.10.2017

CAMPIONATUL MOLDOVEI 2017

Joi 14 septembrie, începe Campionatul Moldovei 2017. O competiție unde cinci loturi de pescari din moldova își vor încrucișa lansetele cu cât mai multă măiestrie. In perioada 14 septembrie - 17 septembrie va avea loc Campionatul Moldovei, competitie cu traditie la nivel de regiune va reuni la start 5 cluburi din zona Moldovei.

Competitia se va desfasura pe acumularea Horgesti din judetul Bacau si se va disputa dupa regulamentul Cips Fips cu care se participa si la competitiile nationale si internationale.

Fiecare club ( lot ) va juca cu trei echipe de 2 pescari timp de 72 de ore, selectia facandu-se prin cantitatea totala de peste capturat pe fiecare sector valoric, apoi urmand sa se insumeze punctele penalizare de pe cele trei sectoare valorice.

Clubul ( lotul ) care va avea cele mai putine puncte la final de competitie va fi desemnat Campionul Moldovei in anul 2017.

LOTURI PARTICIPANTE

Bucovina Carp
C&R Fishing Fishing
Green Worl Carp
Freedom Carp
Planet Carp

Detalii despre desfasurarea evenimentului puteti urmari pe pagina de facebook Concursuri de pescuit si pe forumul Revistlupeste.
#concursuridepescuit
#forumrevistalupeste

#CampionatulMoldovei
#IazulHorgesti
#2017septembrie

Galerie foto

webdesign by nicety